Any: 2015-2018
Tipus intervenció: Reforma
Direcció: Carrer Tribala, 105 - Pineda de Mar (Barcelona)
Usos: Habitatge unifamiliar
Tipologia edifici: Edifici entre mitgeres
Estat projecte: Acabat
Superfície intervenció: 154,75 m2

Es reforma un edifici entre mitgeres amb façana al carrer Tribala i al pati interior de l'illa.L'edificació actual està formada per un cos principal rectangular entre mitgeres de PB+1.

La reforma de l’habitatge consisteix en:

- La substitució de la coberta de l’edifici, en mal estat de conservació per una nova coberta formada per panells sandvitx de fusta i acabat exterior de teula àrab.

- Una redistribució interna d’alguns dels espais de l’habitatge per adequar-lo a nous requeriments funcionals, sense augment de la superfície habitable del mateix.

- Es modifiquen les instal·lacions per adequar-les a la nova distribució i també es fa la separació de les aigües pluvials i fecals a l’edifici.

- Obertura de dos nous forats en la façana al pati de l’edifici per augmentar la il·luminació natural de les estances.

- Rehabilitació d’algunes parts del sostre de fusta de la planta primera, degut al seu mal estat de conservació.

- Treballs de conservació y millora en la façana principal de l’edifici, d’acord amb el règim de protecció que li és d’aplicació per ser un element catalogat i seguint el dictamen emès per la Comissió Municipal de Patrimoni

 

 

 

Utilitzem galetes per millorar el nostre web i el seu ús. Les galetes que són utilitzades per les operacions essencials d'aquest lloc ja han estat fixades. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk