Any: 2012-2018
Tipus intervenció: Obra nova
Direcció: Carrer Girona 61 - Pineda de Mar (Barcelona)
Usos: Habitatge unifamiliar
Tipologia edifici: Edifici entre mitgeres
Estat projecte: Acabat
Superfície intervenció: 239,2 m2

Edifici entre mitgeres amb façana al carrer principal (Girona) i al pati interior de l'illa. L'edificació es projecta reculada 4m del carrer Girona, seguint la regulació del PGOM, amb un ample de 6,20m, amb una profunditat edificablede 12m, deixant un pati d'illa fins a la part posterior del solar.

Fotos de l'obra i l'edifici acabat

Any: 2015
Tipus intervenció: Obra nova, Urbanització
Usos: Millora accessibilitat
Promotor: Ajuntament de Pineda de Mar
Estat projecte: Licitació
Pressupost : 90.000 € (7 parades)

Projecte per la millora de les zones d'estacionament i parades del bús urbà de la línia 691, en el seu pas pel municipi de Pineda de Mar. El treball està dividit en dues fases de treball que corresponen bàsicament a una fase d’anàlisis i a una fase de proposta. 

Any: 2017-2018
Tipus intervenció: Reforma
Direcció: Can Xaubet, N-II, km 669,670 - Pineda de Mar (Barcelona)
Usos: Equipament públic, Sanitari
Promotor: Ajuntament de Pineda de Mar
Estat projecte: Acabat
Pressupost : 67.500 €
Superfície intervenció: 644 m2
Encarrec: Projecte bàsic i executiu, Direcció d'obra

Reforma de part de la planta baixa de l'edifici de la piscina municipal del complex esportiu de Can Xaubet. El projecte es justifica en la necessitat d’eliminar les interferències que actualment hi ha entre activitats amb usuaris diferents a la planta baixa del edifici, a través d'una adaptació de la distribució de la planta baixa de l’edifici, de manera que així es pugui produir una separació més racional dels espais d’ús, independitzant els recorreguts corresponents als diferents tipus d'activitats.

Any: 2009-2013
Tipus intervenció: Obra nova
Direcció: Carrer Garbí 2, 2A - Pineda de Mar (Barcelona)
Usos: Habitatge plurifamiliar
Tipologia edifici: Edifici en testera
Estat projecte: Acabat
Superfície intervenció: 310,35 m2

Es projecta un edifici a tres vents amb tres façanes i testera, format per una planta soterrani, planta baixa, dues plantes pis, espai sota coberta i coberta inclinada a dues aigües. L'edifici en testera és plurifamiliar per a 2 habitatges en dúplex, on tots els habitatges tenen ventilació creuada. La distribució dels habitatges en secció són dues L que encaixen entre elles com si fossin peces del “tetris”.

Fotos de l'obra i l'edifici acabat

Utilitzem galetes per millorar el nostre web i el seu ús. Les galetes que són utilitzades per les operacions essencials d'aquest lloc ja han estat fixades. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk